Fodboldstrømper med grip

Hos Supersox finder du markedets bedste grip sokker til fodbold ift. prisen. 
De seneste år er udviklingen af fodboldstrømper med grip gået ekstremt stærkt, og der ses nu flere og flere fodboldspillere, som benytter alternative fodboldstrømper til træning og kamp. 

Det handler naturligvis om at øge spillerens performance på banen, og her er grip sokker blevet en essentielt del af det faste fodboldudstyr. 

De mest populære farver lige nu er sorte fodboldstrømper med grip.

Du kan se alle fodboldstrømper med grip lige her.

Det er ikke et særsyn, at se fodboldspillere bære andre strømper end klubbens, men hvorfor vælger så mange spillere fodboldstrømper med grip fremfor de normale fodboldstrømper?

Grip sokker vs fodboldstrømper - hvad er forskellen?

Supersox grip sokker er specielt fremstillet til at maksimere grebet mellem din fod og din fodboldstøvle. 
Det vil altså sige, at du står bedre fast i din fodboldstøvle samt opnår en bedre komfort. 

Du kender helt sikkert problemet selv.

Du spiller i klubbens strømper, som måske burde have være udskiftet for en sæson eller to siden.

Når du løber på banen, sætter i spurt eller laver en vending, så glider du rundt i strømperne nede i dine fodboldstøvler.

Du får vabler, og har helt sikkert mere end en gang endt med en blå storetånegl, fordi du støder imod spidsen på støvlerne. 

Når du skrider rundt i støvlerne, så er det ikke bare ukomfortabelt - det mindsker også din performance på banen. 

Supersox grip sokker er specielt udviklet til at modvirke dette problem, så du kan maksimere din performance og føle dig behageligt tilpas på banen. 

Ved hjælp af strategisk placerede skridsikre-silikone pads under strømpen, sikrer Supersox grip sokker at du står fast i din støvle. 

De inkorporerede non-slip-pads sikrer at foden/strømpen ikke bevæger sig unødigt - og derved maksimeres grebet fra strømpen til støvlen.

Hvorfor vælge fodboldstrømper med grip?

Supersox grip sokker er hurtigt blevet et populær valg blandt fodboldspillere i Danmark. Du behøver hverken af være professionel eller semiprofessionel for at kunne spille i et par Supersox - du skal blot ville have det bedste udstyr til en overkommelig pris.

Med non-slip skridsikre pads på ydersiden af sokken, så opnår du fuld greb mellem din fodboldstrømpe og din fodboldstøvle, som modvirker enhver form for glid. 
Dermed kan du stå fast i dine afsæt og få mere kraft i dine afsæt når du accellererer eller skifter retning på banen. 

Hvilke grip sokker skal du vælge til fodbold? 

Selvom at grip sokker er blevet mere udbredt over de seneste år, så er der stadig få brands at vælge i mellem. Derfor er det vigtigt, at du vælger rigtigt, så du ikke bruger penge på et par sokker, som ikke giver dig den performance, som du håber at opnå. 
Hos Supersox mener vi, at grip sokker skal være for alle - og at alle skal have råd til et par fodboldstrømper med grip. 

Om du spiller professionelt, semi-prof, amatør eller nyder at løbe rundt med drengene en enkelt gang om ugen, så skal du have adgang til det bedste udstyr - men uden nødvendigvis at skulle betale en formue for det. 

Derfor har vi lanceret Supersox til en lav pris, hvor alle kan være med. 
Trods den lave pris er vi dog ikke gået ned på kvalitet, og du vil øjeblikkeligt kunne mærke hvilken forskel, det gør at spille i et par ordentlige fodboldstrømper med grip.

Hos Supersox elsker vi fodbold - og ideen til fodboldstrømper med grip udspringer fra en historie med fodbold. 

Vi spiller nemlig selv fodbold i fritiden og fandt ud af, at vi manglede nogle fodboldstrømper som var bedre, end dem som klubben kunne tilbyde. 
Ofte var problemer med for store sokker, vabler og blå negle til problemer, så vi besluttede os for at gøre noget ved dette. 

Derfor udviklede vi først Supersox 1.0 og dernæst Supersox 2.0 og nu Supersox 3.0 med udspring i de behov, som fodboldspillere har behov for. 

Derfra udvidede vi kollektionen af fodboldstrømper med grip til at indeholde 5 forskellige farver i designet, så alle kvinder, mænd, drenge og piger kan spille i de bedste fodboldstrømer. 

Supersox 3.0 er den moderne fodboldstrømpe, som du snart vil kunne se mange flere spille i.