Grip sokker til padeltennis

Hos Supersox finder du markedets bedste grip sokker til padeltennis ift. prisen. hvid-supersox-gripsok-padeltennis
De seneste år er udviklingen af grip sokker gået ekstremt stærkt, og der ses nu flere og flere sportsudøvere, som benytter alternative strømper til træning og kamp. 

Det handler naturligvis om at øge spillerens performance på banen, og her er grip sokker blevet en essentielt del af det faste padeltennis udstyr. 

Du kan se alle grip sokker lige her.

Det er ikke et særsyn, at se padeltennis spillere bære andre strømper end klubbens, men hvorfor vælger så mange fodboldspillere fodboldstømper med grip fremfor de normale fodbold strømper?

Grip sokker vs tennissokker - hvad er forskellen?

Supersox grip sokker er specielt fremstillet til at maksimere grebet mellem din fod og dit fodtøj. 
Det vil altså sige, at du står bedre fast i dine indendørssko samt opnår en bedre komfort. 

Du kender helt sikkert problemet selv.

Når du løber på banen, sætter i spurt eller laver en vending, så glider du rundt i strømperne nede i dine indendørssko.

Du risikerer vabler, og har sikkert mere end en gang endt med en blå storetånegl, fordi du støder imod spidsen på skoene. 

Når du skrider rundt i dine indendørssko, så er det ikke bare ukomfortabelt - det mindsker også din performance på banen. 

Supersox grip sokker er specielt udviklet til at modvirke dette problem, så du kan maksimere din performance og føle dig behageligt tilpas på banen. 

Ved hjælp af strategisk placerede skridsikre-silikone pads under strømpen, sikrer Supersox grip sokker at du står fast i dine sko. 

De inkorporerede non-slip-pads sikrer at foden/strømpen ikke bevæger sig unødigt - og derved maksimeres grebet fra strømpen til støvlen.

Hvorfor vælge grip sokker til padeltennis

Supersox grip sokker er hurtigt blevet et populær valg blandt padeltennis spillere i Danmark. 
Hvis du ønsker det bedste udstyr til en overkommelig pris, så er det et foretrukken valg.

Et spil padeltennis kan være intents og sætte høje krav til dit udstyr. 

Med mange små kraft-eksplosioner i spillet så er det vigtigt, at du har det rette udstyr i form af både fodtøj men også sokker. 

Padeltennis kræver mange start-stop bevægelser og retningsskift, som skal udføres i hurtige bevægelser og her sikrer grip sokker, at du har de bedste forudsætninger for at kunne udføre dette.  

Sådan fungerer Supersox gripsocks

Med non-slip skridsikre pads på ydersiden af sokken, så opnår du fuld greb mellem din strømpe og dine sko, som modvirker enhver form for glid. 
Dermed kan du stå fast i dine afsæt og få mere kraft i dine afsæt når du accellererer eller skifter retning på banen. 

Dette er ekstremt vigtigt for at få så kraftig og eksplosivt et afsæt som muligt - og dén ekstra kraft kan give dig præcis den fordel, som du har brug for. 

Derudover giver sokkerne støtte til dine fødder, samt øger blodcirkulationen og giver ekstra stabilitet til udsatte områder omkring fodleddet.

Supersox er fremstillet i et lækkert åndbart og antibakterielt materiale.
Du kan finde gripsocks til padeltennis i tre forskellige størrelser:
Small (35-39)
Medium (40-44)
Large (45-48)